Zaterdag 27 Juni was het dan eindelijk zo ver, ik heb weer een circuit bezocht om actiefoto’s te maken. Helaas hebben we nog altijd met de corona maatregelen te maken waardoor ik ondanks wat gesprekken toch verder moest zoeken. En dat is gelukt, op motorcross circuit Motorpark Nieuw Zevenbergen was ik welkom om een trainingsdag vast te leggen.

Motorpark Nieuw Zevenbergen is een echte Nederlandse zandbaan, en met de droge periode had ik al mooie plaatjes in gedacht van mooie stofwolken en zandkorreltjes die je op de foto kon tellen. Helaas dachten de weergoden daar anders over, vrijdag heeft het flink geregeld waardoor het zand wat plakkeriger was en dus veel minder opwaaide. Ook zaterdag ondervonden we dat nog door de vele bewolking in de lucht. Het licht veranderde daardoor veel wat het fotograferen lastig maakte.

Het was fijn om weer aan de slag te kunnen en ook leuk om weer eens motorcross te doen. Zoals jullie misschien wel weten liggen daar mijn roots en zou ik dat ook gewoon veel vaker moeten doen.

Veel plezier met het bekijken van de foto’s, en als je interesse hebt kun je ze hier zowel digitaal als gedrukt aanschaffen:

https://www.oypo.nl/nl/479954bd54d34f5a