Circuit Shortrally Zandvoort 2019

Zaterdag 23 februari was het begin van het Nederlandse Rally seizoen en daarmee ook mijn raceseizoen. Primeur dit jaar was dat ik door de organisatie van de Circuit Shortrally gevraagd ben om voor hun te fotograferen. Mijn foto’s zullen dus ook op de officiĆ«le kanalen van het evenement te zien zijn.

Het was voor mij dus de eerste keer dat ik met een pershesje aan te werk ging en dus overal mocht komen. Helaas had ik een paar mooie plannen in gedachte, die ik niet uit kon voeren omdat er ook voor pers een aantal hekken op slot zaten. Hierdoor heb ik veel onnodige meters gewandeld en niet alle foto’s kunnen maken zoals ik die vooraf van plan was. Maar uiteindelijk ben ik wel tevreden.

Mijn dag begon s’ochtends vroeg bij de technische keuringen. Dit vond plaats bij zonsopkomst wat mooie plaatjes gaf. Ook de rest van de dag was het prachtig weer wat de foto’s goed deed.

De volgende stop is in maart de Zuiderzeerally in Emmeloord.

Mocht je interesse in een foto hebben, neem dan even contact met mij op. Ook kun je contact met mij opnemen als je interesse hebt in een afdruk op canvas of een ander materiaal.


3 Comments

 1. Marieke

  Hallo Richard,
  Mooie foto’s met echte sfeerplaatjes erbij. Prachtig!

  • Richard Kortland

   Bedankt voor de complimenten!

 2. Dolf

  Schitterende foto’s van een mooie wedstrijd Richard. Dankjewel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Volgaspics.nl

Theme by Anders NorenUp ↑