Vanaf nu is een deel van mijn foto’s te koop. Voorlopig alleen nog “analoog”. Dat wil zeggen dat mijn foto’s via www.werkaandemuur.nl te koop zijn waar ze vervolgens afgedrukt worden op een materiaal en formaat naar keuze. Denk hierbij aan bijvoorbeeld canvas, ingelijst of zelfs als muurbehang.

Hopelijk kan ik binnenkort mijn foto’s ook digitaal aanbieden. Dit voor mensen die geen interesse in een afdruk hebben. Maar zo ver ben ik nog niet, hier wordt nog aan gewerkt. Wanneer het zo ver is, kom ik hier op terug.

De komende tijd ga ik deze webshop verder vullen met foto’s waarvan ik denk dat ze geschikt zijn voor dit soort afdrukken. Mocht je in één van de foto albums nou een foto tegen komen waar je interesse in hebt, maar die niet in de webshop staat. Neem dan even contact met mij op via het kopje contact, bovenaan de site. Dan kunnen we samen even kijken naar de mogelijkheden. Niet iedere foto is namelijk geschikt om af te drukken.